Алверстон Рассет
- Вміст крохмалю
- Збалансованість по цукрам
- Індекс довжини
- Схвалено McDonald`s
- QSR сектор
Колір
Стиглість
Тип приготування
Характеристики
AzCRE 98-200 x Innovator | |
---|---|
Призначення | Традиційний ринок, мийка та упаковка, фрі |
Група стиглості | Середньопізній |
Період вегетації | 125-140 днів |
Товарний урожай* | 90-100 |
Кулінарний тип | BC |
Форма бульб | Видовжена |
Розмір бульб | Великі |
Колір шкірки | Коричневий |
Колір м'якушу | Білий |
Кількість бульб | 12-14 |
Вміст сухих речовин | 22,70% |
Період спокою | Середньотривалий |
Проростання | Повільне |
Чутливість до метрибузину | Середня |
Посухостійкість | Середня |
Стійкість до синяків | Середня |
Стійкість до нематоди | Ра2, Ра3 |
Стійкість до раку | Стійкий |
Стійкість до фітофторозу листя | Невисока |
Стійкість до фітофторозу бульб | Висока |
Стійкість до парші звичайної | Середня |
Стійкість до PVYn | Низька |
Стійкість до PVYntn | Дуже висока |
*Днів після посадки |