Кардіма
- Довготривале зберігання
- Індекс довжини
- QSR сегмент
- Стійкість до всіх типів раку
Колір
Стиглість
Тип приготування
Характеристики
AziAND 97-15 x BIE 93-1101 | |
---|---|
Призначення | Традиційний ринок, мийка та упаковка, фрі |
Група стиглості | Середньопізній |
Період вегетації | 125-140 днів |
Товарний урожай* | 90-100 |
Кулінарний тип | BC |
Форма бульб | Видовжено-овальна |
Розмір бульб | Великі |
Колір шкірки | Жовтий |
Колір м'якушу | Жовтий |
Кількість бульб | 12-14 |
Вміст сухих речовин | 23,3% |
Період спокою | Довгий |
Проростання | Нормальне |
Чутливість до метрибузину | Середня |
Посухостійкість | Середня |
Стійкість до синяків | Висока |
Стійкість до нематоди | Ro1, Ro4, Ра2 |
Стійкість до раку | Стійкий |
Стійкість до фітофторозу листя | Середня |
Стійкість до фітофторозу бульб | Підвищена |
Стійкість до парші звичайної | Середня |
Стійкість до PVYn | Невисока |
Стійкість до PVYntn | Висока |
*Днів після посадки |