Пошук
Картопля

Кайман

  • Висока врожайність
  • Висока стійкість до спеки та посухи
  • Вирівняність бульб
  • Висока стійкість до фітофторозу листя та бульб
  • Універсальність застосування
icon i1icon i2icon i3icon i4icon i5
Колір
ikm-zhov ik-zh
Стиглість
igs-sp
Тип приготування
Тип приготування

Характеристики

HOT 03-7460 х Crisps4all
Призначення Переробка на чіпси
Група стиглості Середньопізній
Період вегетації 125-140 днів
Товарний урожай* 90-110
Кулінарний тип АВ
Форма бульб Округло-овальна
Розмір бульб Середні
Колір шкірки Жовтий
Колір м`якушу Жовтий
Кількість бульб 12-14
Вміст сухих речовин, % 21,6
Період спокою Довгий
Проростання Нормальне
Чутливість до метрибузину Нечутливий
Посухостійкість Підвищена
Стійкість до синяків Підвищена
Стійкість до нематоди Ro1, Ro2, Ro3, Ro4, Ра2
Стійкість до раку Стійкий
Стійкість до фітофторозу листя Висока
Стійкість до фітофторозу бульб Висока
Стійкість до парші звичайної Висока
Стійкість до PVYn Невисока
Стійкість до PVYntn Висока
* Днів після посадки