Родео
- Вирівняність бульб
- Стійкість до спеки
- Крохмалистість
- Стійкість до парші


Колір


Стиглість


Тип приготування


Характеристики
Mondial x Bimonda | |
---|---|
Призначення | Традиційний ринок, мийка упаковка |
Група стиглості | Середньопізній |
Період вегетації | 125-140 днів |
Товарний урожай* | 110-120 |
Кулінарний тип | В |
Форма бульб | Видовжено-овальна |
Розмір бульб | Великі |
Колір шкірки | Червоний |
Колір м`якушу | Світложовтий |
Кількість бульб | 9-11 |
Вміст сухих речовин, % | 22,3 |
Період спокою | Середньотривалий |
Проростання | Нормальне |
Чутливість до метрибузину | Середньочутливий |
Посухостійкість | Висока |
Стійкість до синяків | Не висока |
Стійкість до нематоди | Нестійкий |
Стійкість до раку | Стійкий |
Стійкість до фітофторозу листя | Невисока |
Стійкість до фітофторозу бульб | Невисока |
Стійкість до парші звичайної | Підвищена |
Стійкість до PVYn | Невисока |
Стійкість до PVYntn | Підвищена |
* Днів після посадки |