Пошук
Картопля

SolFryer - сервіс для вимірювання розподілу сухих речовин в бульбі картоплі

У переробній промисловості, як і багатьох інших, дуже важливо знати якість вашого сировини.

При визначення якості картоплі фрі дуже важливими показниками є колір, текстури і консистенції м’якушу бульби. Адже люди не люблять їсти м`яку картоплю фрі, з підпаленими кінчиками або з нерівномірною текстурою.

SolFryer аналізує основні параметри якості вашої картоплі. Метою даного сервісу є визначення концентрації сухої речовини та виявлення її розподілу по бульбі.

Традиційним підходом при встановлення вмісту сухих речовин є визначення питомої ваги бульби, шляхом її зважування під водою. Це досить точний метод але він, практично, не дає розуміння щодо розподілу сухої речовини в картоплі.

Використовуючи SolFryer ми можемо надати вам точний аналіз щодо розподілу в бульбі сухих речовин, також показати різницю між відібраними зразками бульб.

SolFryes оснащений гіперспектральною камерою, яка разом з нашим спеціалізованим програмним забезпеченням надає точні кольорові зображення кожного зразка. Набагато більш точніші ніж способи, що існували раніше. Як діяти? Просто візьміть зразок вашої картоплі, відправте його в Solentum.com та отримати детальний звіт про Вашу сировину.